Уже весна

Святослав Огненный
Уже весна, растаял снег,
Лежать бы дольше -
Вызвать смех.
Воробышек, теплом разбужен,
Весь искупался в первой луже.
Там потихоньку, возле пня,
Собралась вся его родня.
Помыл свой клювик,
Лапки тоже.
А завтрак кто...
Найти поможет?

Оригинал Наталия Головко (Вже весна).
http://www.stihi.ru/2011/03/23/9716
Вже весна

Вже весна, розтанув сніг,
Більш лежати він не зміг.
І горобчик у калюжі
Миє пір`я після стужі,
Потихеньку біля пня,
Як уся  його  рідня.
Вимив клювик, лапки теж.
Де сніданок? Де знайдеш!