ТИ - Мiй Кай?

Агнесса Солнечная
Чому я подумки весь час ,
До тебе . любий , повертаюсь ?
Не було пристрастей у нас .,
Так , я сміюсь – і ще не каюсь !!

     Не цілував мене тоді ,
     Коли мав  ніжно притискати ...
     О , я була в такім вогні !!
     Того тобі не треба знати ...

Ми мабуть різні , а все ж жаль ,
Що ми Світи не розпізнали ...
Закриє всю красу вуаль ,
І буде зимно , як в кришталі ...

       Сумує небо , і земля ,
       І зорі падають додолу .
       А чом не стала я твоя ,
       Не буду я питати зроду .. !!!

Підеш за синій небокрай ,
А я пірну в з смарагдів воду ..
Невже й насправді Ти – Мій Кай ???
Що ж , то й живи у замку з льоду !!!

                30.01.11.