Що далi буде?

Крошка Души
1.
Що далі буде, коли зупиниться світ?
Що далі буде, коли вже зникне твій слід?
Що далі буде? У вітра питаю, у неба прошу,
Нехай далі буде зі мною тільки хороше.

Приспів

Я вірила в небо, я сльози тихо тримала,
Я йшла до тебе, бо колись покохала.
Я миті життя сумні забувала,
Нещастя і горе на шляху оминала
І сильно, так сильно тихо сльози тримала.
 
2.
Як далі бути?  Ти мене забуваєш.
Як далі бути? Ти сказав, не кохаєш.
Як далі бути? Тримаю руки, дивлюся в очі.
Як далі бути, коли небо не хоче?

Приспів

3.
Що з нами стало, куди зникли надії?
Що з нами стало? Розсипались наші мрії.
Що з нами стало? Я мушу забути, зіграти щастя.
Що з нами стало? Мені не буде вже краще.

Приспів

24/грудня/2007р.