У мператора Нерона

Ланс
У імператора Нерона
В вітальні мешкали барони,
І кожен був без язика -
Життя це річ брудна й гидка.

У імператора звідсюди
Смерділо гидко собацюрой.
До чого тут тварина ця -
Питайте, хлопці у митця.