Ти просто не розум ш...

Яна Воронина
Ти просто не розумієш,
Як  я сильно люблю тебе…
І десь далеко там мрієш,
І десь далеко від мене…
Я просто надіюсь і мрію,
Як десь в далекому сні,
Зорями поцілки з неба тобі сію
І відкриті світи для нас чарівні…