***

Пелагея Андроповна
Країна мрій моїх жаданих
Так серце рвалося туди
Країна суші - різних, пряних
Чому зазнала ти біди?

Стихійне лихо, втрата рідних
Зруйнована уся країна
Жах охопив японців бідних,
Як жити далі в цих руїнах?

А може це почато кінця світу?
І сакура не має того цвіту,
Що був завжди окрасою Ясіми

Блакить змінилася і сіре тепер небо
Ми будемо молитися за тебе
Всіляко будемо допомагать тобі