Музика Дощу

Альбина Созанская
Йде Дощ

І  краплі по лицю

Неначе дивна Музика Небесна,

А  під ногами

Мокрий сніг і крига…

Дивні відчуття…

Хтось скаже, що таке

Не можна полюбити,

А я люблю…

І знаєте, не можу тим  напитись…

 

Йде Дощ…

І Краплі по лицю…

І Дивні відчуття…

І Музика Небесна…

 

Йде Дощ,

Готує він Весну!

Тому і Радість відчуває  Серце.

 

06.03.09.