Вишневий Прив т

Альбина Созанская
Ще вчора був у Вишні Цвіт,
Ще вчора був... А вже сьогодні зник....
Як швидко плине час,
Але цей час - для нас!
Тож не марнуй його хвилини:
Люби! Твори! Живи, Дитино!
Дитино Божа в кожнім з нас,
Живи! Та не марнуй свій Час!
Бо кожна Мить, то є твій Шанс!
Твій шанс рости, цвісти,
Твій Шанс і Час давати щедрії Плоди!...
У всього в Світі є свій Час,
своя коротка Мить,
свій Шанс!


03.05.2008