Manowar, Defender

Алексей Кривомазов
Dephendantom

Cuyahem estos maturam suphichoe
Por leguir ityuyn Wortoyn,
Iluxiam Signiphom malcowrizzot
Nur soloe ityuy Wortoy restiit,
Cuxazes nemyahem rencontizzuims, Solfilom miham…
Esperams que stzias,
Que powums chezestir,
Widantoe cuyel crescas
Sed miham Wocom estit auxditam
Ed phorpasims
Nun tuam Misiom tuin prezzphrontat
Samcuyel ityu miham mihin prezzlonguoe
Helpir Sonzhelpuloyn, cuyuy tuin soiphait
Ed dephendir iluxin ghisquez Phinom…

Dephendantom!
Raydu cuyel Wentom
Batalu dignoe, Filom miham
Estas Dephendantom
Diosenditam

Patrom! Patrom!
Patrom! Tuin honorrigardams
Ed tuan Wocon atendams,
Miham Serchirom phinizzit grez Leterod
Tuan Rewon wiwoms,
Mihid pasintan nun
Ed abu nun atendoms
Por cheyon plenumir selezfatoe,
Cuyel atendat Crepuscom Tagizzon
Ecsorchuy Magiistoy,
Wolantoe pharir mihid Bonon nenyun
Cuyel estit scribitoe,
Ityel okazot…