Яз килде, йорэклэргэ зыян

Фаниль Асфаров
Кояшнын йозенэ карыйм.
Кар-бураннар тэмам.
Дустым! Синсез кая барыйм.
Китсэн ятим калам.

Яз килде, йорэклэргэ зыян.
Язмыш тамчыларын.
Жылый жылый.Куз яшемне.
Учка  тотып жыям.

Кыр казлары белэн.
Кайтыр минен кунел.
Тамчы жыры белэн.
Йорэк ярсып тибер.

Куз алдымда
сине генэ курэм.
Керфеклэрен
желпер-желпер.
Умырзая чэчэклэрен.
Язлар сибеп китер.