Яка ж Вона..?

Оксана Яковлева 2
Весняний вечір...
свіжий дощ...
вбачаєш силуети
Ти не художник
але зараз ти б малював портрети

Її очей жагучий погляд
Не передать словами...
І оживають знов в душі
минулі серця рани

А губи ці...
Колись в вісні
до них ти дторкався...
сон обірвався...
в самоті,вночі...
зорями лиш милувався...

Яка ж Вона?
коли ж Вона
себе дасть розгадати?
Губи медові на папір
не вдасться передати...

Яка ж Вона?
Коли ж Вона
Себе дасть змалювати?
Хоч знаєш ти,
що все житя
Її потрет у серці будеш ти тримати