Тук- тук... Хто я тоб

Ева Донская
Тук- тук...
Хто я тобі- друг?
Подруга, сестра, мати?

Тук-тук...
Від серця глухий звук
Як мене назвати?

Я ще одна з натовпу?
Де відповідь на запити?


Хто я тобі
Хто я в тобі