Перший Вогонь

Ева Донская
Хочу тебе чути, хочу відчувати
Хочу твої мрії в долонях колихати
Хочу бути світом, хочу надихати
Бути ніжною,
Бути грішною
Віддавати кожну мить тепло долонь
Хочу розповісти, що пам'ятає Перший Вогонь..