всё поnaбокovу

Йййаг
оригинал тут:
http://www.stihi.ru/2007/02/25-2984

"Каашер хазарти байт hая адаин аль лолита"
В Набоков

...карати ли итон бэ рога,
шакуа ба курсат барокко...
эзрах-дугма, кар - керен нога,
аз цац ба офек вав набоков...

кэн, ашмати, моде, халити.
либи шавуй шар "рио-рита".
гамарти менуваль куильти,
гам иткарбальти им лолита.

шоте кос хет бэ эмца сити
вэ аль тикху ота мимени...
ки билядея - дальлолити,
ита - мэод гумбертогени.

кэн, ани гумберт ба рибуа
вэ гоали яспик ле шнаим.
ямут ми тшукати паруа,
зе лё мазиз ли бенатаим.

17.01.2007