Закохався в тебе я

Коля Варваров
Закохався в тебе я,
Так необачно
Впав у забуття,
І голос каже гучно:
«Кохаю тебе!»
Твій погляд,твої очі
Заполонили повністю мене.
Вони дарують радість в темній ночі,
В жахливій темряві
Дарують світло,
В яскравім сяеєві
Вирує в них тепло.
У серці засяяла іскра
Й розпалила в нім вогонь.
Моє кохання,як ріка,
Тече й пливе в далеку даль.
І серце б’ється сильно
При погляді твоїм,
Закрила душу мою щільно –
Лиш ти одна у серці й разумі моїм.
Сумую за тобою,
Коли ти не зі мною,
Богиння ти міфічна,
Красуння ти незвична.
Така прекрасна ти царівна,
Живеш в мені,
Твоя усмішка чарівна
І має сили неземні.
Стріла застрягла в моїх грудях—
Стріла кохання дужого,
Твоє обличчя у всіх людях,
Крім тебе я не бачу нікого.
«Кохаю тебе!»--
Кажу я знов тобі,
Не можу жити я без тебе,
Немає місця вже мені.