Дурацький вiрш до 1го квiтня

Поспишайко
Живуть (хоч і не довго) дураки
Що вірять в красоту і справедливість
Глумляться з дураків не дураки
Їх доброта вважають – боязливість.
Не бачать вигоду - оце так дураки
Немеркантильні – певно ж ідіоти
Не вміють кумуватись – селюки
Слинява слабкість їхні ті чесноти.
Куди не глянь – кругом не дураки
Зароблять гроші, славу і посаду
Доцільні кроки, підлості стрибки
Залишать дураків усіх позаду.
І вчитимуть ледащих неборак
Мов і вони лукаві - та ж невдатні
А я пишу – Хай славиться дурак!
Бо дураки до підлості не здатні.

pospishaiko