Яблуневi ночi

Оксий Ожына
Тиша босонога
по саду ходила,
По-між яблунь білих
почуття розлила.



Місяць подивився
яблуням у очі,
Закохався місяць
в яблуневі ночі.



Яблуневі ночі
Місяцю всміхались,
Яблуневі ночі
З місяцем кохались.



Яблуневі ночі
з вечора до рання...
Яблуневі ночі -
зустрічі,чекання...



Яблуневі ночі,
пелюсткові губи,
Повний сад жадання
 бажаної згуби.



Розлетілась тиша
білими устами,
Тії ж перестигли
впали пелюстками.



Разом з пелюстками
почуття зів'яли.
Яблуневі ночі,
ви кого кохали?



Яблуневі ночі,
обламались віти...
Яблуневі ночі,
тільки місяць світе...



Світить та зітхає,
з неба поглядає,
Яблуневі ночі
по садах шукає....