Могутнсть нашо земл

Дина Муратова
Ти, чуєш крик у собі друже,
Твоя душа летить у вир -
На розмаїтті до небес,
На крилах вранішньої роси,
Де, гомонять птахи з вітрами -
Відлуння Божої краси!
Ти, відчуваєш там у серці
Могутність нашої землі!