Гостинець Ваш...

Надя Чорноморець
                В.В.Вайнберг
Гостинець Ваш – із квантовими ямами.
В цікавій Ви, затаєній дорозі,
Із вигинами раптом зон на розі,
Оздоблювальній лазерними плямами.

Розбурханій зон-зонними розламами,
Із дельта легуванням на порозі,
З полями латеральними при змозі,
І домішок фіксованими станами.

При біполярнім дрейфі носіїв
І електричних гвалтівних полів
Отримуєте фотовідгук знаний.

Громадяться розважливо думки,
Поцокують відгомоном роки
І оп’яняють розмаїттям плани.