аблокi - гэта какашкi Бога

Вика Биран
Аблокі - гэта какашкі Бога.
Бог прыгожы, таму і какашкі ягоныя таксама прыгожыя.
Калі-некалі ён нічога не ясі.
Калі-некалі ён атручваецца няякаснымі блінчыкамі.
Таму што Ён усё роўна крыху чалавек.
Як і мы ўсе крыху богі.
У такіх выпадках мая танюткая логіка кажа :
"Вам трэба сябраваць".