Виборча балада

Серез
(за мотивами відомої народної пісні "Чом ти не прийшов")


*****
- Чом ти не пройшов
В депутати знов?
Я ж голосувала.
Чи зв'язків не мав,
Чи хабар не дав,
Грошей бракувало?
- Й хабаря я дав,
Й кого треба знав,
Й грошей вистачало.
Але конкурент
Був відомий мент,
Таке лихо впало!
- Є у мене кум,
Справжній товстосум,
Він, як чорт, заможний.
А емісії
До комисії
На дива спроможні.
Ти лиш зачекай,
Ментівський шахрай
Мусить нам програти.
Біжи братику
Кандидатику
До електорату!