Орхiдея

Наталя Мазур
Казкова, екзотична орхідея,
В зимі, на підвіконнику розквітла.
І в хаті стало так багато світла!
Тепер уже сама не знаю, де я?

Чи під тропічним небом Аргентини,
Де хвиля голубого океану,
Де зріє плід солодкого банану...
Чи уявляються мені картини?

А орхідея пишно розцвітала,
І квітами торкалася віконця.
Хотілось їй в далекий край, до сонця.
Про мрію цю, мені розповідала.


Фото взято із особистого архіву автора.