Мангэ кокори пхэндян...

Исроэл Некрасов
***

Мангэ кокори пхэндян: «Джя по кар!»
Битыро кана дживава шукар.
Дуй сарэ бэрша ужэ прогэнэ,
Только вдруг ададывэс полыём,
Со камам и тоскинав. Хасиём!
Поурнявас бы, да крылы нанэ.