Год Розы

Альбина Созанская
Рік Троянди (Ружі)

(2010 рік був названий Вчителями Людства роком Троянди, що поєднує Серця)

Безкінечна Любов,
Що торкається Серця,
Проливається всюди
І дарує Життя…

 Споконвічна Любов,
Що дарує Троянди
І поєднує наші Серця…

Безкінечна Любов
Розливається Світом -
На Землі і на Небі
Об*єднує нас.

Споконвічна Любов
Із Трояндою в Серці
Проголошує на планеті
Свій Час!
 
21.12.2009