Святкова

Мая Голубева
1. Завтра з сонцем прокинеться м!сто
В неосяжн!й ранков!й крас!.
! немов з д!амант!в намисто,
За!скриться в ранков!й крас!. - 2-а раза.

2. Стародавн!! вулиц! Львова
Пам"ятають народних творц!в.
Поетичне могутнсс слово
! сучасних в!домих творц!в.

3. Кожний мр!яв !з них про свободу,
Про красиве ! в!льне життя.
!х здобуток то шана народу,
Та над!я на краще буття.

     Присп!в:

А п!сня вже дзвенить,
! ввир!й птахом лине,
Зелений лист шумить,
Про свято швидкоплинне.