Натхнення

Надежда Мартынова Данчак
                Н А Т Х Н Е Н Н Я


Приходить натхнення,
Вібрація, магія слова,
Душа задзвенить раптово.
І виривається  з серця слово.

Слова, як  зорі яскраві,
Сиплються при зорепаді,
В душі палають як жар,
Феєрверк, словесний  “пожар”.

Думки на папері лягають,
Рядками в сплетінні слів,
Вони співають і розмовляють,
Любити, сміятися нас заставляють.

Охоплюють душу, хвилюють,
І ніжність та ласку дають,
В небесних хмаринках купають,
Солодкість буття відкривають...

Чарує, захоплює магія слова,
Звук серця звучить в унісон.
Наповнює душу поезія,
Любов’ю та ніжністю строф.