Простое, детское

Татьяна Руссо
                тебе ;)

Я пам'ятаю кожен крок, і в кожном русі твого тіла
Я розчинюся, як пісок,  і знову (ти сама хотіла)
Я стану ніжною, як сніг, i трохи терпкою як вишня…

Мій ангел раптом різко зник, але тебе мені залишив.