Эниемнен куллары

Фаниль Асфаров
Тукмач баса энкэй, тукмач баса.
Шулпалары кайный, ислэре килэ.
Эштэн кайтты эткэй, ипи кутэреп.
Эллэ инде ул да ислэрен сизеп.

Припев:
Эх! Телэчэ юллары.
Салкын чишмэ сулары.
Истэ калыр гомерлеккэ.
Эниемнен куллары.

Тукмач жэя энкэй, тукмач жэя.
Ничек нэзеклеген куллары тоя.
Камырдан карасан хава куренэ.
Эх, тэмле буласын балада сизэ.

Тукмач кисэ энкэй, тукмач кисэ.
Шулпалары кайный, ислэре килэ.
Онлы кулы калыр минен исемдэ.
Эх, кайтырга иде бала чагыма.

05.04.2011 год.
Набережные Челны.