Чекаю... - укр

Анна Бех
Чекаю подарунку долі,
Щоб сонце вийшло із-за хмар
Та й розгубилося на волі…
Як я його жадаю чар!
Щоб сипать вірші листопадом
У вересні думок і мрій,
Щоб зберегти любов-принаду
В вінку невтрачених надій…
Чекаю зграю лебедину,
Щоби краса була без меж!
Хай ліс загублену пір'їну
Фарбує кольором пожеж!
Хай завтра день святий і божий
Торкає і мого чола!
Хай Панна Талану заможна
Не обмине мого стола!