Kur labestiba dzivo

Ольга Карпицкая
Kur labestiiba dziivo
Vai tu zini?!

Starp kraasniem ziediem
Varbuut taa miit plavaa,
Vai ligzdojaas uz ozola
Zem saules?
Bet varbuut snauz;
Uz maakoniisa malas,
Vai zilos vilnos
Peld un liiksmojaas?

Lai kur tu ietu
Labestiibu mekleet, zini,
Taa dziivo sirdii -
Manaa, taveejaa!

2010