П1СНЯ

Надежда Мартынова Данчак
                П І С Н Я



Потенціал небесний,
Напруга не земна,
Стрілою в серце,
Пронизує любов,
Та почуття у душу,
Проникає і  хвилює,
Швидкість набирає,
Охоплює і надихає,
І ти летиш у небеса,
Де розчиняється душа,
А серце тріпотить,
Яскраво так горить,
І ти ефір, і ти струна,
Бриниш, співаєш
Та ніжним голосом,
Ти надихаєш,
На щастя, радість,
На любов...