Вiн тобi, незаможному, душу освятив...

Странник Въ
Відповідь на
http://www.stihi.ru/2011/04/05/7716


Він тобі незаможному душу освятив
Він тебе зачепив Своїм Чистим Крилом
Він тебе Своїм Голосом зробив
щоб не був ти в цем Світі рабом

я не знаю, що в Світі цьом краще
і цю Силу в собі відчуваю терАз
вона душу теплИть й дивитися нАщо
Він мене одарив чимось ліпшим в цей час

І мені не потрібні ці злата всесвІтні
Бо дорожче всіх злат моя віра в Тебе
І ця віра пробудить в Країні майбутнєй
Дух Свободи й сили до боротьби!

Щоб жила Україно піднявшись з колін
Подолає вона ворогів-супостатів
Та й досягне великих й кращіх вершин
І народ заживе, усі будуть богаті

Не дають тобі зараз піднятись з колін
але Віри в майбутнє не втрачу -
в Світі дуже багато великих Країн
І я там свою Неньку теж бачу!


Англія            05.04.2011    


фото из интернета