Якщо переказати тоб сни..

Ален Фролова
Якщо переказати тобі сни,
 навряд сприймеш ти їх за дійсність,
 не сколихнуть вони твої думки
і не порушать твою міцність.

 Якщо залишуся з тобою
 ти не оцінеш мої чари,
 твій лід не стане талою водою,
а вітер не прогонить смутка хмари.

 Якщо освідчитись тобі,
 у відповідь почую лиш мовчання,
 слова розіб'ються мої
 о твою стіну некохання.