***

Крошка Души
Навіщо пам'ять, коли пам’ятаєш біль?
Навіщо все навколо так прекрасне?
І ніби в рану хтось насипав сіль,
І болі цей вогонь ніяк не згасне.

Навіщо клопіт цей про моє серце?
Це навіть не любов, а просто жаль.
Ти хочеш вірити, що все тобі здається,
Та ця ілюзія приносить лиш печаль.


липень  2007р.