Печаль

Алиса Скай
Печаль на тлі безрадних снів
Знай сповіщає про незмінне...
День без любові спорожнів,
Вік нищить мрії безупинно...

Шкода тих мрій, розбитих вщент,
Шкода любові без надії,
Для них печаль - сумнівний бренд,
Та вдієш що? Життя ледь тліє...