***

Анжелика Машина
Шалена мить

У шалений вир подій,
Ти мене втягнув, мій любий,
У відчаю я мовчазна і сумна,
Всі зі мною до човна!

Потяг шаленіє, кличе,
Але я йду на човен,
Він мене шалено кличе,
Звірів і людей він повен!

У шалену мить готова,
Я з тобою йти півкола,
І пів-шару я земного,
Все пройдемо ми з тобою!

Вир подій закрутив із головою,
Я радісінька з тобою,
Але я пройду все-все,
Потяг до мрій у мене є!

6.04.11 г.