***

Женя Гирняк
Ти зі мною вже не розмовляєшь,
Як це було раніше, на весні,
Тепер ти іншого кохаєш,
А що ж залишелось мені...

Ти не подумай що сумую за тобою,
Цього не буде, навіть і не мрій,
Ти виявилась дуже брудною,
А я зовсім не такий...

Тепер перідімной питання,
Чи зможу покохати знов,
Чи відчую ще кохання,
Чи пізнаю ще любов..?