смысл

Тина Жаровская
во мне мало смысла
в тебе край его
это зоветься
веселым кино
по правде ты значишь
больше чем все
и даже не знаешь
как важно тут мне

в мені мало сенсу
в тобі край його
це мабуть так зветься
веселим кіно
насправді ти значиш
побільше від всіх
і навіть не знаєш
як бути із цим
що варто сприймати
таким як не є
а те що важливо
сьогодні значне