Замало нам свободи

Саша Берест
На вiдстанi любовi
Тримає доля нас
Замало нам свободи
В головi, в серцi, в дома
Ти лишився лише в пам'ятi
Ну i я твоє минуле
Любовнi оди не про нас
Жага думок холоне.
А може стрiнемось ще раз,
На роздорiжжi безнадiй i втрат.
Закохаємось, як вперше
Погляд щирий я тобi вiддам!
I оживуть надiї
          може...
                колись...
Коли тебе зустрiну!