враження!

Алинка Гриценко
я не знаю що роботи, я не знаю що казати...
щоб тебе причарувати...
кожен твій красивий погляд зачіпає мої струни!...

ця розмова дала мені маленький шанс...дякую...*

можливо цього для початку буде мало, але мені всодно вистачить, повір! цього вистачить з головою...