Боюсь...

Гавриленко Оксана
 я світ за очі намагаюсь утекти,
але нічого з цього не виходить,
тернистим шляхом намагаюся повзти,
та бачу, як тебе заводить.

я вже не плачу, та іноді сміюсь,
останній раз, коли приходив ти до мене,
так ніжно обіймав, в останню мить,боюсь,
побачити, підходити до тебе...