Тебе я уявляю

Марианна Залиская
Тебе я уявляю, як умію,
для мене ти найкращий на землі,
про тебе мрію у думках лелію,
надіюся зустріти у житті.
Я уявляю твої ясні очі,
у них, як зорі, світиться любов,
згораю, наче полум"я, щоночі,
від рук твоїх я воскресаю знов.
Від поцілунків тану, наче свічка,
від погляду я загораюсь знов,
а час пливе, немов нестримна річка,
в руках моїх цвіте твоя любов.
Колись з тобою я зустрінусь, знаю,
тебе впізнаю зразу серед всіх,
твою й свою любов благословляю
і цілий світ впаде до наших ніг.