Для тебе я була найкраща

Марианна Залиская
Для тебе я була найкраща,
найкращим був для мене ти,
чому ж тоді, скажи, нізащо,
поставило життя крапки?
Спитай у долі, як так можна,
що двоє люблячих сердець
не можуть жити так, як треба,
і шлюбний одягти вінець?
Чому життя подарувало
обом нам різнії стежки
і гарну мрію в нас забрало-
одним шляхом до смерті йти?
Ти не забуть мене, благаю!
І збережи ти нашу мрію,
а я у серці заховаю -
кохання, віру і надію.
Якщо коли-небуть ще разом
життя захоче нас з"єднати,
ми візьмемося вдвох за руки,
щоб більше вже не розлучатись!