Сорока

Наталия Головко
               
Весь день стрекотала у лісі сорока:
Ворон рахувати – яка це морока!
Вони, то гуртом на деревах   сидять,
То десь по кущам невгомонні галдять.

Та краще я грамоту буду вивчати,
Навчуся у зошиті гарно писати.
Чого смієтеся? Я вам не брешу!
Тоді я до списка ворон запишу.