Твойе iмя, нелегал емiгрант

Иван Попович
Твоє iмя, нелегал емiгрант
Що ти наробив
Що з тобою, свiт цей зробив
Для чого тобi ця нудьга
Заробiток хлiба шматка
Чужа країна, чужi люди
Коли вже ти вийдеш в люди
Час iде, його нiхто не поверне
Проходять твої молодi роки
Старiсть прийде, немилосердна вона
Я знаю тобi лiпше тут
Мiнусiв багато, так i плюсiв є
Твоє iмя, нелегал емiгрант
Ти вибрав це сам
І вiдповiдаєш, за цей долi своєї храм

Ти повернувся додому,
І знову попав
У себе в країнi чужим став...