Хто йде вперед - не лишиться самотнiм

Константин Тэнко
Усі думки розгублені та сірі,
І знову з лихом ти насамоті;
Та пам'ятай: весь світ не втратить віри
Якщо її не втратиш саме ти;

Хто йде вперед - не лишиться самотнім,
Хто йде вперед - пройде крізь дощ і град;
Якщо ти йдеш, то слідом підуть сотні,
Ти тільки йди, і не вертай назад!

Коли свинцем розстріляно надію,
Навколо жах, і шансів ніби нуль -
Розправлять плечі і серця зігріють
Слова пісень, що не бояться куль;

Можливо, зараз нелегка година,
Можливо, щось загублено, та й що ж?
Якщо ти сам не станеш на коліна,
То сотні інших вистоять також...

P.S. как песню, можно прослушать здесь, на мелодию Р. Льофланда:
http://www.youtube.com/watch?v=DJ9aFb2AVBY