Пори року

Юля Блюсович
Все небо вкрите голосами,
Пташок співучих, кольорами,
Веселки райдужної цвітом,
Пісень чудесних колоритом.

Все пахне і цвіте все світлом,
Таким чудесним свіжим літом.
І пахощі трави прянОї,
Занурюють в глибини моря.

Багряна листя вже палітра,
Тепло і сонце чути рідко.
Вже в сон занурюється осінь,
І скине листя з себе зовсім.

Все вкрите білим покривальцем,
Сніжок розтане, доторкнувшись пальця.
Тут вітер! Люта завірюха! Мете!
А десь сніжинка...помалесеньку собі пливе.

І знов весна...
І знову небо вкрите райдугами світла...

12/04/2011