Пiском вселенським

Наталя Мазур
Піском вселенським час біжить крізь пальці.
Шляхи, міста, країни, континенти...
Вихоплюю із пам’яті моменти,
Як кадри з кінофільму, в ритмі сальси.

Пригадую людей, події, дати...
Кружляють спогади маршрутом звичним.
Іскрять думки розрядом електричним.
Невпинно підступає мить розплати.





Песочком время сыпется сквозь пальцы.
Пути, дороги, страны, континенты...
Выхватываю с памяти моменты,
Как кадры кинохроник, в ритме сальсы.

Людей припоминаю, годы, даты...
Воспоминания кружат. Маршрут обычный,
И мысль несет в себе разряд частичный,
Неудержимо приближая миг расплаты.