дивна

Тина Жаровская
очі твої не плачуть
голос не має сили
слабкість і страх щось значать
неоднозначна зміна
зміна страшна й нестерпна
зникло бажання спати
мова шукає речень
і розриває знаки
стала у горлі памьять
і невгамовні нерви
невиліковна значить
дивна, дурна, шалена