Звiр

Хельга Черний
- Вільно володію двома мовами
Незабутніми враженнями нових повідомлень,
А ти коли-небудь охайно неприпомнів
у міському транспорті?

- Сьогодення транслює буденність своєчасно
Однак у затінках, невиразно
Чуєшь як бігають мрії?
__________
Поодинокі одинаки.
Начебто звірі
В прямім ефірі
А це лиш люди,
а це, лиш ми.